työpaikat   asunnot   messut   hakukone   yhteydenotto
Huoneistokeskus Oy LKV

Huoneistokeskus Oy:n kaunein prinsessa - kiinteistönvälittäjä joka hymyili

Uusimmat tiedot ovat osoitteessa avoimet.com

Nyt kun Huoneistokeskus Oy:n osakeanti on tulossa, hiljentykääämme ensin kuulemaan mitä H.C. Andersen kertoo keisarin uusista vaatteista kertomuksessaan The Emperor's New Clothes vuonna 1889 ilmestyneessä kirjassa Stories for the Household sivulla 63. "But he has nothing on!" a little child cried out at last. "Just hear what the innocent says!" said the father; and one whispered to another what the child had said. "But he has nothing on!" said the whole people at length.

Asuntoja myydään kauniin sanoin ja kertomuksin, joissa satu ja todellisuus sulautuvat toisiinsa. Kun jonakin päivänä kohtaat Huoneistokeskus Oy:n kauneimman satuprinsessan, katso ja kuuntele häntä tarkasti, sillä suloisessa viehkeydessään hänellä on jotakin suurenmoista, jonka hän haluaa jakaa kanssasi. Tarvitset vain vaaleanpunaiset prinsessasilmälasit.

Seuraava artikkeli on kirjoitettu vuorotellen Huoneistokeskus Oy:n kielellä (in Newspeak) ja suomeksi.


Osakeanti on tulossa

Osakeanti on tulossa


Pian myös pörssissä - tule mukaan menestykseen!

Pian myös pyramidit tarjouksessa - osta oma pyramidiosake!


Huoneistokeskus Oy on Suomen suurin kiinteistönvälittäjä, jonka erityisesti Nordea-pankin asiakkaat tuntevat omakseen. Pankin ja kiinteistönvälittäjän läheinen suhde on jatkunut menestyksellisesti vuosikymmenten ajan. Näin Huoneistokeskus Oy on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen jatkuvasti alan parhaat ja laajimmat palvelut suhdanteista riippumatta.

Huoneistokeskus Oy on entinen Nordea-pankin tytäryhtiö, jonka taitamaton yritysjohto saattoi konkurssitilaan. Alamäki alkoi julkisuuteen päässeestä rähjäämisestä asiakkaille eikä yritys ole enää Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Nykyisen toiminnan mahdollistaa ainoastaan ovela lain kiertäminen, jolla Suomen valtiolta onnistuttiin sieppaamaan alunperin pankkitukeen tarkoitettuja rahoja. Huoneistokeskus Oy on jäänyt kiinni myös laittomien välityspalkkioiden perimisestä.


Yrityksessä vallitseva yhteishenki ja yritysjohdon eettisten arvojen vakiintuminen koko henkilökunnan toimintaa ohjaavaksi periaatteeksi ovat saaneet tunnustusta myös korkealta taholta. Tämä on ollut näyttävästi esillä mediassa. Huoneistokeskus Oy:n yhteiskunnallisesti merkittävä toiminta on tuonut paljon positiivista palautetta.

Helsingin Sanomat kirjoitti pääkirjoituksessaan, että Huoneistokeskus on heittänyt varjon koko alan ylle. Myös yrityksen toimitusjohtaja jäi kiinni lain rikkomisesta omassa asuntokaupassaan ja esitti kiinteistönvälittäjien toimintaa valvovalle Uudenmaan lääninhallitukselle, että laki koskee muita mutta ei meitä. Uudenmaan lääninhallitus antoi Huoneistokeskus Oy:lle vakavan varoituksen.


Huoneistokeskus Oy:n yritysjohto on uudistunut ja kehittynyt yhteiskunnan kehittymisen myötä. Alan laaja kokemus sekä jatkuva koulutus yhdistettynä yhteisten arvojen sisäistämiseen tarjoavat parhaat mahdollisuudet vastata uusiin haasteisiin sekä huolehtia perustehtävistä, jotka säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.

Huoneistokeskus Oy on hoitanut asioitaan juonittelemalla ja rähjäämällä Nordea-pankin tukeen luottaen. Nyt kun huonot tavat ovat kostautuneet kilpailussa ja entinen asema Nordea-pankin tytäryrityksenä on menetetty, yrityksen johtoon tarvitaan henkilöitä, jotka haluavat tehdä rehellistä työtä kiinteistönvälittäjänä eivätkä käytä yritystä omien tavoitteidensa ajamiseen asiakkaiden ja henkilökunnan kustannuksella.


Tuloksellinen työnteko jatkuu edelleen niin ostajien kuin myyjienkin tarpeita palvellen. Tiedotteissaan henkilökunnalle, yritysjohto on korostanut runsaasti luotettavia asiatietoja tarjoavien internet-sivujen tärkeyttä. Huoneistokeskus Oy toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi myös internetin kautta.

Yritysjohto on varoittanut koko henkilökuntaa tästä sivusta.


Sijoitus asumiseen tuottaa korkoa ja hyvää mieltä loppuiäksi

Haluatko pyramidikaupan rahoittajaksi?


Huoneistokeskus Oy tahtoo jakaa merkittävän osan menestyksensä tuottamasta hyvästä tuloksesta asiakkaidensa kanssa. Yritysjohto on siksi päättänyt tarjota kaikille kansalaisille tilaisuuden tulla Huoneistokeskus Oy:n omistajaksi pörssissä. Tämä tapahtuu myöhemmin ilmoitettavan ajankohtana niin, että sijoituksen arvon vakaa kehitys on turvattu. Luottamus yhteisiin tavoitteisiin takaa kaikille osallisille parhaan mahdollisen tulevaisuuden.

Huoneistokeskus Oy tuo pian pörssin rahapelit asuntokauppoihin. Yritysjohto pyrkii eroon kiinteistönvälityksestä ja tavoittelee henkilökohtaista rikastumista yrittämällä myydä Huoneistokeskus Oy:n pörssissä aikaisempien pörssikuplien tarjoaman pyramidimallin mukaisesti. Ajankohta on vielä avoin, koska rahastuksen halutaan onnistuvan.


Oikean ajankohdan lähestyessä, Huoneistokeskus Oy kertoo koko Suomen kansalle menestyksellisestä toiminnastaan ja tulevaisuuden merkittävistä kasvumahdollisuuksista alan kunnioitetuimpana yrityksenä. Huoneistokeskus Oy on aina huolehtinut luotettavasta viestinnästä ja tarjoaa nytkin yksityiskohtaiset tiedot sijoittajien tärkeitä päätöksiä varten.

Tehokas rahastus edellyttää laajamittaista väärien mielikuvien luomista yritykseltä, joka väärinkäytöstensä lisäksi on jäänyt pahasti kilpailijoidensa jalkoihin. Tärkeiden tosiasioiden salaamisen vuoksi Huoneistokeskus Oy:n markkinoinnin voidaan sanoa perustuvan aina valheeseen.


Huoneistokeskus Oy:n menestyksen salaisuus

Kuinka käy Huoneistokeskukselta kiinteistönvälitys?


Yrityksen tärkein periaate asuntokaupassa on laajaan asiakasrekisteriin perustuva nopea palvelu, joka täyttää sekä ostajien että myyjien toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Tällöin ostaja kohtaa hänelle mieleisen asunnon useinkin jo ennen sen ensimmäistä esittelyä. Huoneistokeskus Oy hoitaa kaupat niin vaivattomasti, että asiakkaat eivät aina edes huomaa käyttäneensä kiinteistönvälittäjän nykyaikaisia palveluita kun kauppa on jo hoidettu. Huoneistokeskus Oy reagoi internetissä tapahtuvaan kehitykseen välittömästi ja pitää palvelunsa aina ajan tasalla.

Huoneistokeskus Oy epäonnistuu kohtuuttoman usein yrittäessään myydä asuntoja. Tämä näkyy myyntiaikojen suurena hajontana ja myyntitoimeksiantojen epäonnistumisina, joiden salaamiseksi yritys ryhtyi mutkikkaisiin järjestelyihin sekä internetissä että sanomalehdissä kun asiaa alettiin käsitellä tällä sivulla. Epäonnistumisten määrä on voitu senkin jälkeen laskea julkisista tiedoista, vaikka kevyin perustein valittu yritysjohto ei ole tätä ymmärtänyt. Yrityksen itse antamista luvuista laskettuna joka kolmas tai joka neljäs kauppa epäonnistuu ja kilpailijat saavat hoitaa kaupat loppuun. Tämä on alan ennätys.


Yrityksen menestys kertoo selvän viestin: Huoneistokeskus Oy:n asiakas saa parhaan mahdollisen hinnan omasta asunnostaan ja kun hän ostaa asunnon, sen hinta vastaa tarkasti asunnon todellista arvoa. Luotettavan hinta-arvion vaikutus asunnon hintaan voi olla yli 20 prosenttia.

Tarjousvälittäjäksi ryhtyneen Huoneistokeskus Oy:n liikevaihdon kehitys usean vuoden ajalta kertoo selvän viestin: Osta meiltä asunto alennuksella mutta myy oma asuntosi muualla! Parhaimmat alennukset ovat olleet yli 20 prosenttia.


Menestys on iloinen asia. Asuntokaupan kaikkein vilkkaimpinakin vuosina Huoneistokeskus Oy:n toiminta on kehittynyt vakaasti ja arvokkaasti. Yritys on sopeutunut nopeasti ympäristön muutoksiin ja merkittäviä kehityshankkeita on toteutettu yritysjohdon tasolla useammin kuin kerran vuodessa.

Totuus on surullinen. Asuntokaupan kaikkien vilkkaimpina aikoina Huoneistokeskus Oy on kuihtunut ja sen liikevaihto on pienentynyt useana peräkkäisenä vuotena, vaikka kilpailevat yritykset ovat kasvaneet ja kehittyneet. Tähän saavutukseen Huoneistokeskus Oy on tarvinnut kolme toimitusjohtajaa kahdessa vuodessa.


Toiminnan keskeiset periaatteet ovat pysyneet hyvin hallinnassa ja organisaation rakenne on säilynyt yrityselämässä tunnustettujen ja koeteltujen mallien mukaisena. Yli 60 toimipisteen rajan ylittäminen ja tästä saadut kokemukset ovat tarjonneet luotettavat keinot organisaation parhaan mahdollisen toiminnan varmistamiseksi.

Myös franchising on epäonnistunut. Kiinteistömaailma loi hyvin menestyvän yli 80 myymälän ketjun kun Huoneistokeskus Oy pystyi hankkimaan samassa ajassa vain kolme asiakasyritystä.


Toisin kuin kehityksensä alkuvaiheessa olevat yritykset, Huoneistokeskus Oy on koko kansan perinteinen kiinteistönvälittäjä, joka elää mukana kansalaisten kaikissa elämänvaiheissa ja jakaa merkittävän osan menestyksensä tuottamasta hyvästä tuloksesta asiakkaidensa kanssa. Yhteisellä menestyksellämme on vahva historiallinen perusta.

Toisin kuin suuret kilpailijansa, Huoneistokeskus Oy on muutaman yksityishenkilön omaan rahankeräykseen käytettävä pörssipelin pelinappula eikä vakavasti kiinteistönvälitykseen keskittyvä kiinteistönvälittäjä. Muu on historiaa.


Yhteenveto

Yhteenveto


Kun osakeanti alkaa, siihen osallistuminen tarjoaa ajankohdan parhaat mahdollisuudet tärkeiden taloudellisten päämäärien saavuttamiseen. Vahva luottamus vakaita perusarvojamme kohtaan palkitsee jokaisen osallistujan hänen aktiivisesta toiminnastaan kaikkien yhteiseksi hyväksi. Tule mukaan menestykseen!

Kun osakeanti alkaa, asuntokaupan pörssipeliksi muuttaneet Huoneistokeskus Oy:n pelurit kannattaa jättää rahastamaan toinen toisiaan.

Loppu


Pönötyspisnes

The Emperor's New Clothes ja yritysjohto

Voisiko Huoneistokeskus Oy:n tapauksesta oppia jotakin, jotta samoja virheitä ei tehtäisi muillakin aloilla? Vastaus on hyvin selvä: kyllä. Mikäli yrityksen toiminta perustuu pönötykseen, pönöttää voi ainoastaan niin kauan, kuin yritysjohto ymmärtää olevansa yrityksensä palveluksessa eikä kuvittele, että yritys työntekijöineen on oman henkilökohtaisen kyvyn jatke.

Pönötyspisnes perustuu asiakkaiden ympäristössään vallitseviksi kuvittelemien arvojen noudattamiseen ja tämän alistumisrefleksin hyväksikäyttöön, vaikka harhaluulo olisi kaikkien yhteinen eikä kukaan todellisuudessa haluaisi toimia pönöttäjän kehottamalla tavalla mistään muusta syystä kuin oman vähäarvoisuuden pelkonsa vuoksi.

Katso myös Richard C. Dorf: Modern Control Systems, Addison Wesley Publishing Company 1970 sivu 60. Suuri joukko vastaavia teknisiä, biologisia, poliittisia ja taloudellisia järjestelmiä tunnetaan hyvin ja niiden matemaattisten mallien luominen on varsin yksinkertaista jo - tai vielä - säätötekniikan ja systeemiteorian peruskurssien tasolla.

Inhimilliseltä kannalta järjettömään toimintaan positiivisen takaisinkytkennän vuoksi lukkiutunut järjestelmä voidaan tervehdyttää ainoastaan H. C. Andersenin kuvaaman menettelyn kaltaisin keinoin. Sairaan yritysjohdon vastustus on kuitenkin niin suurta, että yrityksen annetaan vaikka kuolla, jotta yritysjohto ei menettäisi kasvojaan. Tämä ongelma ei ole japanilainen, vaan hyvin vakava osaamattomuuden pelon aiheuttama suomalainen elämäntapavirhe. Johtajiksi ei tulisi koskaan valita henkilöitä, joihin tämän periytyvän vian on havaittu siirtyneen jo lapsena suoraan omilta vanhemmilta. Saavutettu asema ei lisää kykyä, vaan periytyneen vian tuottamaa pelkoa, joka aiheuttaa pönötystarpeen. Pönötyspisneksessä pelokkaat pelottelevat pelokkaita.

Huoneistokeskus Oy on ollut taitava pönöttäjä. Laittomuudet, jatkuva ärhentely, huonosti hoidetut myyntitoimeksiannot sekä rahastuspyrkimykset ovat kuitenkin vieneet suuren osan yrityksen pönötyskyvystä, yritysjohdon yritettyä siirtää pönötyskyvyn haltuunsa henkilökohtaisista syistä.

Koska liiketoimintaa harjoittaa yritys eivätkä sen johtajat ja omistajat, yrityksen tärkeimmän työkalun tulle olla yrityksen hallussa. Väärinkäytökset sekä yritysjohdon halu pönöttää johtamansa yrityksen pönötyskyvyllä ovat aiheuttaneet lerpahtamisen ja Huoneistokeskus Oy:n jäämisen pahasti kilpailijoidensa jalkoihin. Talousviihde ei siis ole ainoastaan teoriaa. Alan parhaimmat yritykset tuottavat viihdettä myös käytännössä.

Sadun loppu on hyvin helppo ymmärtää pönötyspisneksen määritelmän ja tunnettujen matemaattisten lainalaisuuksien perusteella: That touched the emperor, for it seemed to him that they were right; but he thought within himself, "I must go through with the procession." And the chamberlains held on tighter than ever, and carried the train which did not exist at all.


Asuntoja myydään ja vuokrataan (vuokralle tarjotaan) Huoneistokeskuksen nimellä seuraavilla paikkakunnilla Suomessa:

Espoo Tapiola. Espoo Espoonlahti. Espoo Matinkylä. Espoo Leppävaara. Helsinki, keskusta. Helsinki Lauttasaari. Helsinki Töölö. Helsinki Ullanlinna. Helsinki Hakaniemi. Helsinki Kallio. Helsinki Haaga. Helsinki Munkkiniemi. Helsinki Malmi. Helsinki Oulunkylä. Helsinki Itäkeskus, kauppakeskus Itäkeskus. Helsinki Itäkeskus. Helsinki Vuosaari. kauppakeskus Columbus. Hollola, Nordea-pankki. Hyvinkää. Hämeenlinna. Iisalmi, Jofogo Oy LKV. Imatra. Joensuu. Jyväskylä, Kauppakatu 18. Jyväskylä, Kauppakatu 11. Järvenpää. Kajaani, Kainuun KWK Oy. Kauniainen kauppakeskus Grani, Grankulla köpcentrum Grani. Kerava. Kirkkonummi, TIM Oy LKV. Kotka. Kouvola. Kuopio, kauppakeskus Minna. Kuopio kauppakeskus Aapeli ja Nordea-pankki. Kuusankoski, Nordea-pankki. Lahti, Aleksanterinkatu 10. Lahti, Kauppakeskus TRIO, Forum, Aleksanterinkatu 22. Lappeenranta. Lohja. Mikkeli. Mäntsälä, Nordea-pankki. Orivesi, Kotikuusi Oy LKV (Pirkanmaan). Oulu. Pori. Porvoo. Riihimäki. Rovaniemi. Rovaniemi. Ruovesi, Kotikuusi Oy LKV (Pirkanmaan). Salo, Huoneistosalo Oy LKV. Savonlinna. Siilinjärvi, Savon Kiinteistö Oy LKV. Tampere, Hämeenkatu. Tampere, Sammonkatu. Tampere, Taninkatu. Tampere, asuntojen vuokraus, Hämeenkatu. Tampere, Nordea-pankki, Kuninkaankatu. Turku, Maariankatu. Turku. Tuusula. Vaasa. Vammala, Nordea-pankki. Vantaa Tikkurila, kauppakeskus Tikkuri. Vantaa Myyrmäki, kauppakeskus Isomyyri. Vantaa Korso. Vantaa Vantaanportti, kauppakeskus Jumbo. Varkaus.
Valitse oma kiinteistönvälittäjä Virosta

Asunnot/Eesti kinnisvara/Viro: Tallinna, Tartto, Pärnu, Saarenmaa, Kuressaari. Osta loma-asunto, asunto, tontti tai maatila suomeksi. Kaikki Viron suuret kiinteistönvälittäjät. Viron kartta.

työpaikat   asunnot   messut   hakukone   yhteydenotto

Copyright© 2004 All Rights Reserved avoimet.com