Etusivu   Asunnot   Työpaikat   Hakukone   Yhteydenotto

Huoneistokeskus   Kiinteistömaailma   OPKK   SKV   Habita   Viro  

Kuvat: vuokra-asunnot Vuokraturva. Myytävät asunnot: kiinteistönväittäjä: Huoneistokeskus
KUVALINKKI: vuokra-asunnot ja sijoitusasunnot: välittäjä: Vuokraturva

Sunnuntain lehti

Kirjoita kohteen 6- tai 7-numeroinen tunnus viereiseen tilaan ja katso tarkat tiedot kuvineen linkin kautta. Myytävät asunnot ja tontit näytetään uudessa ikkunassa.

Jos asuntoa ei löydy, tunnus on väärä, asunto on myyty, myyntisopimus on päättynyt tai yrityksen internet-palveluissa on vika tai puute.

Huoneistokeskus

Kiinteistömaailma

OPKK

SKV

Habita

Etuovi-lehti


Huoneistokeskus oy - kaupunkien suurin kiinteistönvälittäjä

Huoneistokeskus on kaupunkien suuri kiinteistönvälittäjä. Kun kilpailijat ovat keskittyneet pienimpiin asuntoihin ja maaseudulle, suuret arvoasunnoiksi kutsutut myytävät asunnot löytyvät Huoneistokeskukselta. Huoneistokeskuksen osake-enemmistön omistaa Sponsor capital. Myös Nordea-pankki on merkittävä osakkeenomistaja. Huoneistokeskus on neljästä suurimmasta kiinteistönvälittäjästä ainoa, joka esittelee asuntoja omilla nettisivuillaan. Kaikki muut käyttävät vuokrapalveluita.

Huoneistokeskus on kehittänyt internet-palveluitaan merkittävästi. Tavoitteenaan on ollut, että nettisivujen tiedoilla ei olisi suullisesti eikä kirjallisesti kerrottavissa olevaa osoitetta. Näin asiakasehdokkaat saadaan tutustumaan yrityksen koko sivustoon sen sijaan, että he lukisivat ainoastaan tarvitsemansa tiedot. Tällaisista syistä seuraava hakukaan ei enää toimi.

Myytävät asunnot ja tontit

1. Kirjoita kaupungin tai alueen nimi, esimerkiksi Espoo tai Tapiola. Voit kirjoittaa myös usean alueen ja kaupungin nimen. Jos kirjoitat kaupungin nimen, kaikki sen kaupungin alueet tulevat hakuun mukaan. Nimien sijasta voit käyttää myös postinumeroita.

2. Valitse huoneiden lukumäärä. Voit valita myös useita vaihtoehtoja.

1h   2h   3h   4h tai suurempi  

3. Tarvittaessa poista jokin huoneluku klikkaamalla samaa kohtaa uudelleen. Jos jätät huoneiden lukumäärän valitsematta, kaikenlaiset myytävät asunnot ja tontit sisältyvät hakuun. Tulokset näytetään hintajärjestyksessä kallein viimeisenä.

4. Katso valitsemiasi asuntoja!


Kiinteistömaailma - franchising-yrittäjiä

Kiinteistömaailma on Sampo-pankki Oyj:n omistama nimi, jota vuokrataan franchising-periaatteella pienyrittäjille. Nämä eivät siis ole Sampo-pankin kiinteistönvälittäjiä eivätkä Kiinteistömaailma-nimisen yrityksen toimipisteitä, vaan itsenäisiä pienyrityksiä.

Kiinteistömaailma-nimeä vuokralle tarjoava Kiinteistömaailma oy toimii osoitteessa Annankatu 25, 00100, Helsinki, puhelin 09-6122150, fax 61221530. Y-tunnus 0804835-9. Rinnakkaistoiminimi Realty world ltd. Aputoiminimet Psw asuntomaailma ja Asuntoja psw. Edellinen nimi Psw kiinteistömaailma oy.

Kiinteistömaailma oy ei itse ole kiinteistönvälittäjä, vaan liikkeenjohdon konsultti. Kiinteistömaailma-nimen käyttöönsä vuokranneet pienet kiinteistönvälittäjät ovat Kiinteistömaailma oy -nimisen yrityksen asiakkaita. Näiden joustava toiminta on tuottanut hyvää tulosta.


Op-kiinteistökeskus - vahvasti maaseudulla

Op-kiinteistökeskus ei ole kiinteistönvälittäjä eikä minkään yrityksen nimi vaan tavaramerkki. Nimen takaa löytyy suuri joukko pääasiassa maaseudulla toimivia pieniä kiinteistönvälittäjiä, jotka käyttävät Osuuspankin nimeä kiinteistönvälityksessä. Menestys on ollut hyvä.


Suomen skv oy - tunnetaan isännöintipalveluista

Skv on kiinteistöalan palveluyritys, joka toimii myös kiinteistönvälittäjänä. Yrityksen nimessä olevat kirjaimet skv tarkoittavat 1990-luvun alun laman tuhoamaa entistä säästöpankkien kiinteistönvälitystä.

Kadonneesta kiinteistönvälittäjästä ja sen entisestä suuruudesta muistuttaa vieläkin toimiva pikkuinen Skv Pietarsaari oy (Y0586231-2), jonka edellinen nimi kaupparekisterissä on Säästöpankkien kiinteistönvälitys oy.

Skv:n nykyisen osake-enemmistön omistaa yrityksillä kauppaa tekevä Sponsor capital 22.6.2005 alkaen. Sponsor capital on hankkinut myös Huoneistokeskuksen osake-enemmistön jo 2.6.2003, myydäkseen molemmat yritykset pörssissä voitolla.

Skv:n kokeminen yksinomaan isännöintialalla toimivaksi yritykseksi sekä yrityksestä internetin kautta saatavat tiedot haittaavat Skv:n toimintaa kiinteistönvälittäjänä. Huolensa tästä on esittänyt mm. Minna Vuorenmaa Skv:n konsernimarkkinoinnista.


Valtioneuvoston asetus asuntojen markkinoinnissa annettavista tiedoista

Tilastokeskus: vuokra-asuntojen vuokrat vuodesta 1975

Tilastokeskus: omakotitalojen hinnat vuodesta 1985

Tilastokeskus: asuntojen hinnat vuodesta 1970

Ympäristöministeriö: vanhojen asuntojen hinnat

Vuokra-asunnot Helsinki, Espoo, Vantaa

Suomen kartta

Helsingin taidegalleriat ja näyttelykalenteri


Ruotsi
Bjurfors | Christer Magnusson | Jan af Ekenstam | ERA | Fastighetsbyrå | Fastighetsmäklarna | hemnet.se | Fastighetsmäklare Jan Jagholm Ab | Notar | Erik Olsson Fastighetsförmedling Ab | Oscars Fastighetsmäkleri | Skandia Mäklarna | Svensk Fastighetsförmedling | Tradition Fastighetsmäkleri

Huoneistokeskus   Kiinteistömaailma   OPKK   SKV   Habita   Viro  


  Etusivu   Asunnot   Työpaikat   Hakukone   YhteydenottoCopyright© 2000-2006 All Rights Reserved